Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ кличе "Нашу Україну" в опозицію

П'ятниця, 14 липня 2006, 13:28

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що не визнає легітимності новоствореної коаліції, керівництва Верховної Ради та всіх її рішень.

Про це йдеться у заяві БЮТ про перехід в опозицію, переданій до секретаріату Верховної Ради.

Як сказано у ній, рішення новоствореної коаліції суперечать Конституції, законам України та регламенту роботи парламенту.

"Ми переконані, що єдиним виходом з політичної кризи є розпуск Верховної Ради та проведення дострокових виборів, а тому вимагаємо від президента встати на захист Конституції і припинити повноваження цього парламенту", - заявляє БЮТ.

Представники Блоку також звертаються до депутатів фракції "Наша Україна” з рекомендацією припинити будь-які переговори щодо створення широкої коаліції та об’єднатися з ними "у спільній опозиційній боротьбі".

"Фракція БЮТ звертається до депутатів з так званої антикризової коаліції з вимогою повернутися у конституційне поле, скасувати всі раніше прийняті незаконні рішення і припинити будь-які авантюри, пов’язані з намірами силового захоплення влади", - йдеться у заяві.

БЮТ також наполягає не невідкладному ухваленні Верховною Радою "Закону про парламентську опозицію” та наданні парламентській опозиції "всіх форм контролю за діяльністю влади".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування