Янукович спробував себе в ролі Тимошенко

П'ятниця, 14 липня 2006, 15:10

Дії депутатів парламентських фракцій, що входять до антикризової коаліції, й учасників безстрокового мітингу на її підтримку є запорукою стабілізації ситуації в країні.

Про це у виступі на безстроковому мітингу в підтримку антикризової коаліції заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє його сайт.

"Ми стоїмо за праву справу. Ми вважаємо, що головне для нашої країни – це стабілізація політичної й економічної ситуації й економічний ріст нашої держави", – сказав він.

"Звертаючись до тисяч простих українських громадян, що з'їхалися в Київ із усіх куточків країни, Янукович подякував їм за підтримку і виявлену ними громадянську мужність", - пише його сайт.

"Ми з вами усі несемо відповідальність перед країною, перед ветеранами, перед майбутнім наших дітей. І ми ніколи не зрадимо наших дітей і нашу країну, і завжди будемо захищати національні інтереси", - заявив Янукович.

На його думку, причиною ситуації, що склалася, є те, що "створена антикризова коаліція не влаштовує сили, що представляють нинішню владу".

"Тому вони будь-якими шляхами хочуть втриматися при владі, йдучи на порушення Конституції й інших законів", - додав він.

При цьому Янукович заявив, що "наша задача – відстояти наші права".

"Якщо ми з вами відступимо, значить, і далі буде продовжуватися беззаконня, порушення прав людини, а країною будуть правити ті, хто сьогодні домігся колосального підвищення росту цін і зниження рівня життя", - відзначив він.

"Ми в змозі побудувати наше загальне майбутнє своїми руками, тому що ми ніколи не забудемо наших вчителів, що нас вчили жити, працювати і любити нашу рідну землю. І ми їх не підведемо!", - продовжив лідер ПР.

"А вам спасибі і низький уклін!", – додав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування