Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи пронюхали про озброєних бойовиків Тимошенко

Субота, 15 липня 2006, 13:49

У Львівській області "помаранчеві" розпочали формування озброєних загонів із залученням бойовиків злочинних угруповань з метою фізичної розправи над учасниками "антикризової" коаліції.

Про це повідомляє прес-служба Комуністичної партії України, посилаючись на власні достовірні джерела.

"На території Львівської області, зокрема в найбільш депресивних її районах, помаранчева команда за активної участі Блоку Юлії Тимошенко розпочала формування озброєних загонів з залученням бойовиків організованих злочинних угрупувань", - йдеться в повідомленні.

За даними КПУ, на фінансування масових заворушень спрямовані кошти в сумі близько 12 мільйонів доларів США.

"Заплановані злочинні акції мають на меті спровокувати суспільний хаос в державі, а потім під гаслом наведення порядку змусити президента розпустити Верховну Раду", - стверджують комуністи.

У зв'язку з цим, КПУ висунула вимогу до правоохоронних органів негайно "привести до тями тих, хто руйнує громадянський спокій в країні і чиї дії ведуть до територіального розпаду держави на удільні князівства".

Компартія України попередила, що вся відповідальність за масові заворушення та зіткнення, які можуть виникнути через злочинні дії "бютівських найманців", лягає безпосередньо на організаторів та президента Віктора Ющенка.

КПУ також звернулась до генерального прокурора офіційно перевірити викладену інформацію і вжити заходів задля безпеки людей та держави Україна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...