Януковичці нацьковують "Нашу Україну" на власну прес-службу

Понеділок, 17 липня 2006, 13:16

Прес-служба Партії регіонів звинувачує керівника інформдепартаменту "Нашої Україна" Тетяну Мокріді в перешкоджанні налагодження конструктивного діалогу між двома політичними силами.

"Неврівноважений тон і арогантність, з якою керівник прес-служби блоку "Наша Україна" Мокріді дозволяє собі висловлювати свої приватні оціночні судження стосовно учасників переговорного процесу свідчить про перевищення нею її власної ролі в процесах, що відбуваються", - йдеться в повідомленні прес-служби.

В документі заяви Моркріді називають "непродуманими", "надто емоційними" і такими, що "завдають шкоди пошуку консенсусу і взаєморозуміння між політичними силами, що представляють різні групи нашого суспільства".

"А це означає, що войовничий непрофесіоналізм стає на заваді досягненню громадянського миру та злагоди, якого так бажають прихильники конструктивного діалогу як в антикризовій коаліції, так і в середовищі пропрезидентської політичної сили", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба також заявляє, що тон заяви, яким Мокріді прокоментувала позицію голови Політради Партії регіонів Миколи Азарова – "чергове підтвердження непрофесійності цієї журналістки".

Прес-служба також звинувачує її в тому, що "замість безстороннього інформування Мокріді бере на себе невластиві функції демонструвати власну позицію і приватне ставлення до переговорів, для участі в яких вона справді не уповноважена".

В той же час сама Тетяна Мокріді наголосила, що коментуючи події від імені Нашої України "ніколи не висловлює особисті думки, оскільки є офіційним речником блоку "Наша Україна" і членом ради партії НУ".

"Партії регіонів, яка минулого тижня зробила велику помилку, побивши журналіста, необхідно зробити висновки і не танцювати на граблях, бо їхня заява – це логічне продовження скандалу журналістського і намагання заткнути рота тим, хто є їм неугодним", - зазначила вона.

"Я і надалі відповідатиму на питання журналістів і даватиму оцінки політичним подіям від "Нашої України", - наголосила Мокріді.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:39
"Укрнафта" збільшила запаси на 3 мільйони тонн нафти та 600 мільйонів кубометрів газу
12:36
Кулеба підтвердив припинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку
12:32
Допомога від США: перша зброя може надійти вже в квітні − посол
12:22
Може бути небезпечно: департамент охорони культурної спадщини КМДА проти демонтажу Арки дружби народів
12:18
Харківську телевежу вдасться відновити лише після завершення бойових дій – ОВА
12:14
Сольський про підозру НАБУ: "Йдеться про події 2017-2018 років, коли я був адвокатом"
12:12
По дорозі в навчальний центр помер військовозобов’язаний: У ТЦК кажуть про напад епілепсії
12:10
США планують запровадити санкції проти китайських банків через допомогу Росії – WSJ
12:08
ФОТОПереяславський пес Хатіко знайшов люблячу родину та отримав нову кличку
11:49
фотоВійськовий "продав" ухилянту місце в делегації для виїзду за кордон
Усі новини...