Росія побачила в Україні державний переворот

Понеділок, 17 липня 2006, 14:21

У випадку нових парламентських виборів в Україні переконливу перемогу одержить Партія регіонів, вважає російський політолог В'ячеслав Ігрунов.

"Якщо навіть парламент буде розпущено, перемогу на нових виборах одержить партія Віктора Януковича", - сказав він на прес-конференції в понеділок.

За даними політолога, "Партія регіонів у випадку нових виборів може одержати більше 40% голосів, а з огляду на той факт, що на даний час БЮТ залишився без союзників, то за результатами виборів Партія регіонів одержить і більше 50% голосів".

При цьому Ігрунов відзначив, що "немає ніяких правових можливостей змінити баланс сил, що створився, не існує політичних можливостей запобігти подібному розвитку".

"Зараз дуже важко представити розвиток подій, і важко бути упевненим, що Україна залишиться стабільною державою і ми не зіштовхнемося з тотальною політичною кризою в країні", - відзначив політолог.

Він допускає можливість проведення "державного перевороту".

"Якщо такий переворот станеться, можна чекати сплеску активності на Півдні і Сході країни, розколу України. Саме це найбільше тривожить спостерігачів у Росії", - підкреслив Ігрунов.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News