Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не може наздогнати Януковича через акторські здібності

Понеділок, 17 липня 2006, 16:18

Більше третини українців хотіли б бачити на посаді прем’єра Віктора Януковича.

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного центром соціальних досліджень "Софія" з 3 по 11 липня 2006.

На його підтримку висловилися 35,3%. Натомість лідера БЮТ Юлію Тимошенко підтримують 26,6%, Юрія Єханурова - 5,7%, Олександра Мороза – 5,4%.

При цьому до можливого призначення Януковича на пост прем’єр-міністра "скоріше позитивно" ставиться майже половина (44,7%) респондентів, Тимошенко – 38,6%, Мороза – 29,0%, Єханурова – 22,9%.

Хоча Тимошенко є однією з найпопулярніших претендентів на посаду прем’єр-міністра, тільки близько третини (35,9%) опитаних вважають, що вона є сильним лідером, здатним згуртувати націю та зробити багато чого для країни, зазначають соціологи.

Чверть (24,9%) респондентів дотримуються думки, що Тимошенко – "це політик, який не здатний змінити ситуацію в країні, а тільки маніпулює виборцями завдяки своїм акторським здібностям".

Значна частина (30,6%) поділяє точку зору, що Тимошенко – небезпечний політик, який може поставити під загрозу спокій та благополуччя країни, принести їй багато проблем.

Опитування проводилося методом інтерв’ю "віч-на-віч". Загалом було опитано 2022 респонденти. Опитування проводилося у всіх областях України, АР Крим, Києві та Севастополі (загалом у 129 населених пунктах). Статистична похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування