Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не пішов на Говерлу через кризу

Понеділок, 17 липня 2006, 18:33

16-у річницю з дня проголошення Декларації про суверенітет України "Народний Союз Наша Україна" відсвяткував сходженням на найвищу вершину українських Карпат – Говерлу, але без президента Віктора Ющенка.

Як повідомив голова виконкому Івано-Франківської обласної організації НСНУ Руслан Марцинків, масового сходження на Говерлу цього року не було.

В основному, за його словами, гору підкоряли мешканці Прикарпаття. Очолив групу керівник обласного НСНУ, депутат Зіновій Шкутяк.

Незважаючи на очікування "нашоукраїнців", президент Віктор Ющенко до них так і не приєднався, передає Обком з посиланням на Уніан.

Як повідомила прес-секретар президента Ірина Геращенко "Українській правді", причиною стала політична ситуація в країні.

"На жаль, політична ситуація в Україні складна, тому графік президента майже не передбачає вихідних. Останні вихідні президент провів у Києві в телефонних переговорах. Президент зацікавлений, щоб політики знайшли згоду і була поставлена крапка в парламентській кризі", - відзначила вона.

Саме на Говерлі в 2001 році чинний президент Віктор Ющенко утворив виборчий блок "Наша Україна".

Торішнє сходження мало трагічні наслідки, коли від удару блискавок загинули і постраждали декілька його учасників.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування