Януковичі відсварили Калашнікова. Бо йому в голову вдарила спека?

Понеділок, 17 липня 2006, 18:53

Партія регіонів винесла сувору догану депутату Олегу Калашнікову за побиття журналістів телеканалу СТБ.

Відповідне рішення було ухвалено членами політради партії у понеділок, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Політрада також вирішила направити своє рішення в усі первинні партійні організації для обговорення "з метою недопущення будь-якого тиску на свободу преси з боку членів Партії регіонів".

"Членам Партії регіонів забезпечити ставлення до засобів масової інформації, до журналістів, яке б ґрунтувалося виключно на принципах прозорості, відкритості та вільного доступу до інформації", - сказано також у рішенні політради.

Політрада також взяла до відома заяву самого Калашнікова, у якій він висловлює, що його "зайва емоційність, на яку наклалися нервова напруга і спека, призвела до конфлікту, у результаті якого професійна діяльність знімальної групи була утруднена".

"Я ще раз приношу свої щирі вибачення журналісту Маргариті Ситник і телеоператору Володимиру Новосаду, а також усім співробітникам телеканала СТБ і всім представникам українських мас-медіа", - сказано у заяві Калашнікова.

Депутат також вибачається перед однопартійцями "за ту шкоду", яку він "мимоволі заподіяв" Партії регіонів.

"Сьогодні, як ніколи, кожне слово і кожна дія повинні бути вивірені і зважені. Наша політична сила несе відповідальність за майбутнє країни перед мільйонами співгромадян, які повірили їй. На жаль, інцидент, у якому я став учасником, дав привід для спроб дискредитації Партії регіонів, моїх товаришів по партії з боку опонентів. Я обіцяю, що надалі подібне ніколи не повториться", - завірив Калашніков.

Як відомо, 12 липня 2006 року група прибічників Партії регіонів разом з Калашніковим здійснила напад на журналіста телеканалу СТБ Маргариту Ситник та телеоператора Володимира Новосада.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...