Прихильники Януковича думають, що Тимошенко треба звернутися до психіатра

Вівторок, 18 липня 2006, 17:22

У вісьмох областях України пройшли мітинги на підтримку антикризової парламентської коаліції.

Так, у Львові близько 200 представників Соцпартії, Компартії і Партії регіонів провели мітинг біля будинку облдержадміністрації.

Перший секретар Львівського обкому СПУ Євгеній Таліпов заявив, що зрадниками "насправді є лідери БЮТ і "Нашої України", які не могли кілька місяців поділити посади", і закликав президента звільнити із займаної посади голову Львівської обладміністрації Петра Олійника.

У Донецьку на мітингу зібралося близько 1500 осіб, які приїхали з різних міст області.

В Ужгороді на центральній площі міста обласне відділення Партії регіонів опівдні також провело мітинг "Об’єднаємо Україну!".

Виступаючі звернулися до жителів України не брати участь у політичних акціях протесту. Вони також розкритикували опозицію, а один з них навіть порадив міністру охорони здоров'я винайти для Юлії Тимошенко лікаря-психіатра.

Говорячи про намети прихильників Партії регіонів у Маріїнському парку, голова донецької організації Партії регіонів Олександр Бобків заявив, що "ніхто зверху не давав ніяких вказівок".

У Луганську на мітингу заступник міського голови, член Партії регіонів Віктор Пронін заявив, що "країна втомилася від розподілу на кольори, люди хочуть стабільності. Створена коаліція є тим фундаментом, що стабілізує ситуацію", а Віктор Янукович є "гарантом стабільності в роботі коаліції".

У Харкові більш двох тисяч жителів вийшли на центральну площу міста і закликали представників "помаранчевих" сил перейти до конструктивного діалогу і співробітництва з антикризовою коаліцією і звернулися до президента із закликом підтримати кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем'єра.

Мітинги на підтримку антикризової коаліції також пройшли в Сімферополі, де брали участь близько 150 осіб, Одесі, де прийшло 3 тисячі людей та в Севастополі.

За матеріалами 5 канал, "Інтерфакс-Україна", прес-служби Партії регіонів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування