У Януковича вирішили, що "зубики" збільшать коаліцію до 300

Середа, 19 липня 2006, 13:06

Після обрання прем'єра загальна кількість депутатів за участі представників Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої України", що приєднаються до антикризової коаліції, буде нараховувати до 300 осіб.

Таку думку висловив член політради Партії регіонів, депутат Віктор Тихонов, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

За його словами, депутати від БЮТ і "Нашої України" переходять в антикризову коаліцію за особистим бажанням, представники коаліції з ними переговорів про перехід не вели.

"Це їхнє особисте рішення, просто їм, напевно, набрид безлад, що панує в цих фракціях. Не усі в БЮТі думають так само, як Юлія Тимошенко. Зараз до нас перейшли п'ять осіб, але їхнє число з кожним днем стає більше" - відзначив депутат.

Як відомо, у вівторок ще три представники парламентської фракції БЮТ Володимир Толстенко, Михайло Зубець і Олександр Борзих приєдналися до антикризової коаліції.

Раніше до антикризової коаліції увійшли представники фракції "Наша Україна" Олександр Волков, Володимир Заплатинський і представник БЮТ Володимир Зубик.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування