Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Ющенка прийде група героїв України, щоб захистити Януковича

Середа, 19 липня 2006, 14:01

Голова Верховної Ради Олександр Мороз заявляє, що збирається у середу "переговорити" з президентом Віктором Ющенком щодо подання на прем'єр-міністра Віктора Януковича.

Про це Мороз сказав журналістам у середу.

Голова Верховної Ради відзначив, що наразі подання кандидатури Віктора Януковича на посаду прем’єра ще немає.

Він також повідомив, що ініціативна група депутатів-героїв України також хоче зустрітися з президентом з приводу "прискорення розгляду питання про подання кандидатури прем’єра і формування Кабміну".

Спікер також наголосив, що після призначення Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра парламент підтримуватиме президента.

"При організації співпраці він (президент) тут знайде найсильнішу опору як глава держави", - сказав Мороз, відповідаючи на питання журналістів про можливість імпічменту.

"Я сьогодні в розмові з послами і вчора в розмові з Януковичем говорив, що ми вирішуємо питання по організації влади, роботі Кабінету міністрів, куди прийдуть професіонали, в тому числі і від "Нашої України" можуть прийти і працювати", - зазначив голова ВР.

"І президент у нас знайде опору – я щиро в цьому зацікавлений", - додав Мороз.

Мороз зазначив, що "Наша Україна" має бути задоволена розподілом парламентських комітетів, оскільки вона отримали 4 з 5 ключових.

Як відомо, нашоукраїнці отримали керівництво в комітетах по ПЕК, фінансам і банківській справі, з питань національної безпеки і оборони, з питань євроінтерграції та з питань правоохоронної діяльності.

"Це тільки пройдисвіти можуть говорити, що не ті комітети одержані", - зазначив спікер.

"Якщо вони, "Наша Україна" хочуть входити у владу, то вони мають взяти відповідальність за владу. Якщо вони не хочуть іти в коаліцію, то ми пропонуємо – давайте підпишемо договір про співпрацю", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...