Мороз відфутболив "Чорну мітку" "Пори"

Середа, 19 липня 2006, 15:45

Спікер Верховної Ради Олександр Мороз вважає безпідставними звинувачення у свою адресу з боку громадянської партії "Пора", яка внесла його до "чорного списоку" людей, які перешкоджають демократії.

"Я не знаю, що це за мітка, і мене це мало цікавить. Але я знаю, як створювалася "Пора", яку мету переслідувала, що заявлялося, а що насправді було зроблено", - заявив Мороз у середу в інтерв'ю журналістам, повідомляє Ліга.

"І я знаю, яку оцінку дали "Порі" на виборах до парламенту. Тому їхні епатажні дії потрібно оцінювати, виходячи з усіх цих речей", - додав він.

"Коли використовується категорія "зрадництво", я хотів би знати, кого я все-таки зрадив: своїх виборців? Ні. Партію? Ні. Суспільство? Ні. Державу? Ні. Кого? "Пору"?", - запитав Мороз.

На думку спікера, громадянська партія "Пора" таким чином, просто заявляє про себе для того, щоб до наступних виборів про неї не забули.

"Усе те, що не стосується справи, суспільний потік підніме і знесе, а влада в державі буде стабільною, послідовною і буде відстоювати інтереси України", - підкреслив спікер.

У середу "Пора" вручила Морозу "чорну мітку" - спеціальний знак, який представники партії видають усім, хто, на їхню думку, порушував закон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування