Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович збирається влаштувати Калашникову додаткове покарання

Середа, 19 липня 2006, 16:50

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає м'яким рішення політради партії щодо народного депутата Олега Калашникова в зв'язку з інцидентом з журналістами телеканалу СТБ.

Про це повідомила в середу в інтерв'ю журналістам народний депутат, член фракції Партії регіонів Ганна Герман.

На її думку, не виключено, що рішення буде переглянуто. За її словами, Янукович "не вдоволений рішенням політради, він вважає це рішення дуже м'яким".

Герман повідомила, що після зустрічі з Калашниковим Янукович зробив висновок, що депутат "не до кінця зумів зрозуміти глибину ганебності свого вчинку".

За її словами, лідер партії повідомить журналістам СТБ про це особисто в ході зустрічі з ними в середу.

Відповідаючи на питання про можливе виключення Калашникова з фракції і партії, депутат заявила, що рішення буде ухвалюватися колективно. Герман підкреслила, що Янукович у цьому питанні налаштований "дуже рішуче".

Як повідомлялося, Калашников силою відібрав у співробітників знімальної групи телеканалу "СТБ" відеокасету з записом мітингу біля стін Верховної Ради.

Журналісти звернулися з відповідною заявою в правоохоронні органи. Прокуратура Печерського району Києва в п'ятницю порушила кримінальну справу за ч.1 ст.171 КК України за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів ЗАТ "ММЦ-СТБ".

Калашников приніс свої вибачення журналістам. 17 липня політрада Партії регіонів винесла йому сувору догану за неприпустиме поводження під час інциденту з журналістами.

У середу газета "Сегодня" повідомила, що Калашников госпіталізований у столичну лікарню "Феофанія" із серцевим нападом.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування