Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ПРЕЗИДЕНТА БУЛИ ВСІ – ВІД ТИМОШЕНКО ДО КІНАХА

Середа, 19 липня 2006, 19:57

Президент Віктор Ющенко у середу провів низку політичних консультацій з лідерами і представниками парламентських фракцій, які входять як до більшості, так і до меншості.

Зокрема, як повідомляє його прес-служба, Ющенко зустрівся з лідерами БЮТ і "Нашої України" – Юлією Тимошенко і Романом Безсмертним.

Крім того, до Ющенка приходили депутати Анатолій Кінах, Анатолій Матвієнко та інші.

Співрозмовники обговорили політичну ситуацію в країні, повідомляє прес-служба.

"Президент виклав свою позицію щодо необхідності пошуку діалогу між політичними силами заради єдності та стабільності країни. Ющенко закликав депутатів використовувати для цього всі можливі парламентські методи", - йдеться у повідомленні.

У зустрічі з представниками фракцій – учасниць парламентської коаліції взяли участь, зокрема, Раїса Богатирьова, Юхим Звягільський, Володимир Бойко та Іван Герасимов.

"Вони висловили підтримку політиці президента, спрямовану на консолідацію суспільства та економічний розвиток країни", повідомляє прес-служба.

Ющенко наголосив, що тільки реальні дії політиків та політичних сил, а не їхні декларації, можуть об’єднати суспільство і забезпечити стабільність у державі.

Президент відзначив, що українська економіка, незважаючи на парламентську кризу, демонструє нині показники росту. "Відтак новому уряду слід докласти всіх зусиль, щоб зберегти і збільшити ці темпи", - йдеться у повідомленні.

За словами Ющенка, цьому має сприяти співпраця парламенту і уряду.

Він також наголосив, що він як президент співпрацюватиме як з представниками парламентської більшості, так і меншості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...