Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко влаштує свій міні-парламент

Четвер, 20 липня 2006, 12:11

Блок Юлії Тимошенко має намір реагувати на події, що відбуваються в Верховній Раді, не працюючи безпосередньо в залі парламенту.

"Ми проводити засідання фракції, де будемо реагувати на кожну подію, що відбувається в парламенті, ми пропонувати свої законопроекти", - заявила Юлія Тимошенко у четвер.

За її словами, наявність в залі жовто-блакитного прапору замість депутатів БЮТ має свідчити про те, що "загроза Україні сьогодні досягла надзвичайно високого рівня".

"Національний прапор сьогодні є тим, навколо чого потрібно об'єднатися всім людям, які розуміють, що такий розвиток подій з Януковичем-прем'єром і комуно-кримінальною більшістю для України не є поглядом у майбутнє", - сказала Тимошенко.

Також Тимошенко наполягає на тому, що у президента є всі підстави розпустити парламент, оскільки це підтверджено, на її думку, правовою експертизою проведеною "авторитетною держустановою на прохання БЮТ".

На запитання, що вона робитиме, якщо президент таки подасть кандидатуру Януковича, Тимошенко відповіла: "Я особисто вважатиму це зрадою національних інтересів".

При цьому лідер БЮТ додала, що чекатиме від президента указу про дострокові вибори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування