Кушнарьов влаштує "Нашій Україні" тест на вагітність

Четвер, 20 липня 2006, 17:54

Один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов не виключає, що антикризова коаліція запропонує "Нашій Україні" висунути свого представника на посаду заступника голови Верховної Ради.

В інтерв'ю журналістам Кушнарьов відзначив, що це питання поки не обговорювалося, але, за його словами, довго чекати коаліція не буде.

Кушнарьов підкреслив, що коаліціанти послідовно впроваджували в життя принципи пропорційного розподілу посад у парламенті, у тому числі і посади віце-спікера за опозицією.

"Ми готові все це здійснити", – сказав депутат.

І якщо "Наша Україна", за словами Кушнарьова, залишиться в опозиції, то ця посада може бути запропонована їм.

"Але вони сьогодні трошки вагітні – і влади хочеться, і в опозиції начебто поки непогано", – відзначив Кушнарьов.

Говорячи про ідею перерозподілу парламентських комітетів у зв'язку з тим, що БЮТ відмовився брати участь у роботі парламенту, Кушнарьов сказав, що, з одного боку, це можна розглядати як акт політичної помсти, але особисто він бачить у цьому акті справедливість.

На його думку, депутати, які хочуть працювати, повинні брати участь як у засіданнях ВР, так і в роботі комітетів.

Він додав, що не можна блокувати роботу 6 комітетів і спецкомісії з питань приватизації (які очолюють представники БЮТ) через небажання однієї фракції працювати.

Він підкреслив, що в такому випадку ефективність роботи парламенту буде зменшена і коаліція не може цього допустити.

Кушнарьов також повідомив, що перемовини про можливість входження "Нашої України" до коаліції тривають незважаючи на заяви представників цієї політичної сили, які заперечують цей факт.

"І ця тема була сьогодні однією з головних на зустрічі президента з кандидатом на посаду прем’єр-міністра Віктором Януковичем. Якщо хтось персонально не хоче, щоб його прізвище називали серед тих, хто бере участь у переговорах, вважаємо, що вони там не були", - підкреслив Кушнарьов.

Обком, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування