Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський: Ющенко стане бандитом, якщо висуне Януковича

П'ятниця, 21 липня 2006, 10:55

Російський бізнесмен Борис Березовський, що має статус політичного біженця, вважає, що президент Віктор Ющенко зрадить, якщо висуне кандидатуру лідера Партії регіонів Віктора Януковича на посаду прем'єра.

"Якщо Ющенко замість розгону парламенту висуне кандидатуру Януковича, це буде зрадою усіх тих, хто стояв з ним і за нього на Майдані", - заявив Березовський в інтерв'ю газеті "Сегодня", опублікованому в п'ятницю.

На питання, що ж буде, якщо Ющенко все-таки це зробить, Березовський відповів:

"Так регіонали з ним фізично розправляться. Янукович же бандит. Так, так. Колись і Віктор Андрійович Януковича не соромився називати бандитом".

"Якщо він висуне його в прем'єри, то і сам стане бандитом", - підкреслив Березовський.

Він також вважає, що правильним рішенням було б розпустити парламент. "Вважаю, що саме президент Ющенко загнав ситуацію в кут. І в нього є тільки один вихід – це розгін Верховної Ради", - сказав Березовський.

На його думку, на нових виборах БЮТ і "Нашій Україні" варто об'єднатися.

"Наша Україна" інакше залишиться без перемоги, тому що Ющенко її особисто дискредитував", - сказав він.

"Раніше я думав, що саме Ющенко ідеологічно представляє демократичну складову в "помаранчевому" русі, а не Юлія Тимошенко. Тепер зрозумів, що помилявся. Саме Юлія Володимирівна уособлює собою демократичну силу", - відзначив він.

Говорячи про його позов до Жванії і Третьякова, який він подав до лондонського суду, Березовський повідомив, що "власне кажучи справа буде слухатися восени".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування