Ахметов, Тарута та Новинський об'єднали роботодавців

П'ятниця, 21 липня 2006, 14:36

В Україні створено Конфедерацію роботодавців України, засновниками якої виступили Всеукраїнське об'єднання обласних організацій роботодавців у сфері телекомунікаційних і інформаційних технологій і Всеукраїнське об'єднання обласних організацій роботодавців у сфері будівництва, проектування й архітектури.

Як повідомили в прес-службі Конфедерації, її президентом обрано віце-президента консорціуму "Індустріальна група" Віктора Пантелеєнка, а виконавчим віце-президентом - Олексія Мірошниченка, передає Ліга.

Конфедерацію створено "по галузевому принципу, передбачає незалежність від державної влади і політичних партій, демократичну систему управління, рівноправність усіх членів об'єднання й обов'язкову щорічну ротацію керівництва організації".

Нагадаємо, що 16 лютого 2006 року представники ЗАТ "Систем кепітал менеджмент", консорціуму "Індустріальна група", ТОВ "Смарт-груп", ТОВ "Мідленд кепітал менеджмент" і "Текстиль контакт" підписали меморандум про необхідність створення конфедерації роботодавців України.

Згодом до підписаного меморандуму приєдналися ВАТ "Mittal Steel-Кривій Ріг", Всеукраїнське об'єднання організацій роботодавців у сфері будівництва, проектування й архітектури, а також Всеукраїнське об'єднання обласних організацій роботодавців у сфері телекомунікаційних і інформаційних технологій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...