Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУШНАРЬОВА ОБРАЗИЛО, ЩО "ХАМИ" ІЗ СЕКРЕТАРІАТУ НЕ ЗНАЮТЬ БІОГРАФІЇ ЯНУКОВИЧА

П'ятниця, 21 липня 2006, 15:28

Секретаріат президента повинен готувати документи, необхідні для внесення главою держави кандидатури прем'єр-міністра.

Про це в п'ятницю журналістам заявив один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов, коментуючи заяву прес-секретаря президента Ірини Геращенко про те, що секретаріат не одержав усіх необхідних документів.

"Секретаріат повинен підготувати всі ці документи. Якщо їм щось необхідно, якщо вони дотепер не знають біографію Віктора Януковича – нехай звернуться до нього, щоб він такі документи продемонстрував", – сказав Кушнарьов, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Геращенко, з одного боку, продемонструвала свою правову безграмотність, а з іншого боку, показала, що в оточенні Ющенка люди з низьким моральним бар'єром", – сказав Кушнарьов і додав: "Я вважаю, що це елементарний непрофесіоналізм і звичайне хамство".

За його словами, Геращенко повинна була прочитати у відповідній статті регламенту механізм подачі прем'єр-міністра, як і міністра оборони і міністра закордонних справ.

Як повідомлялося, 20 липня, прес-секретар президента Геращенко, нагадала, що два дні тому у секретаріат надійшло подання від антикризової коаліції призначити Януковича прем'єр-міністром.

При цьому Геращенко зауважила, що, відповідно до регламенту ВР, разом із пропозицією на посаду прем'єра необхідно подати перелік відомостей про кандидата, зокрема про його освіту, професійну діяльність тощо.

Цей перелік відомостей має бути власноручно підписаний кандидатом на посаду прем'єр-міністра.

За словами прес-секретаря, на той момент такого переліку відомостей у секретаріаті не було. Відомості надійшли у п'ятницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...