Януковичі попередили, що під їх прапорами йде кримінал

Субота, 22 липня 2006, 21:37

Партія регіонів заявляє про підготовку масштабних провокацій під її символікою у Києві.

Про це йдеться у зверненні партії до Генпрокуратури, міністерства внутрішніх справ та служби безпеки, поширеному в суботу.

"До Центрального офісу Партії регіонів надійшла інформація про здійснення протягом найближчих 1-3 днів у м. Києві масштабних провокацій", - йдеться у зверненні.

Реклама:

Партія регіонів заявляє, що декілька сот найманців з кримінального середовища, використовуючи символіку Партії регіонів, здійснять масові заворушення.

"Нам передали контактні телефони людей, які вербують добровольців для участі у цих заворушеннях. Відповідальність за ці злочини буде покладена на Партію регіонів та її лідера Віктора Януковича", - говориться в заяві.

Як відзначає прес-служба партії, за задумом ідеологів цього дійства, це підштовхне президента до прийняття рішення про розпуск парламенту.

ВІДЕО ДНЯ

"Офіційно заявляємо, що Партія регіонів та її прибічники не мають жодного відношення до запланованих провокацій. Вимагаємо від правоохоронних органів вжиття дієвих заходів щодо недопущення реалізації цього сценарію", - йдеться у зверненні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування