Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати вирішили один день відпочити і переділити комітети

Понеділок, 24 липня 2006, 11:35

25 липня Верховна Рада не буде працювати в пленарному режимі.

Відповідно до орієнтованого розкладу засідань на поточний тиждень, на вівторок запланована робота в комітетах.

У середу депутати планують розглянути проект змін у постанову парламенту про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів і членів парламентських комітетів і про обрання голови, першого заступника, заступників голови і секретаря спеціальної комісії Верховної Ради з питань приватизації.

Також планується ратифікувати низку міжнародних угод.

У четвер депутати розглянуть питання про призначення суддів Конституційного Суду і звіт Кабінету міністрів про виконання Держбюджету за 2005 рік. Крім цього, планується розглянути проект постанови про основні напрямки бюджетної політики на 2007 рік.

В останній робочий день тижня, 28 липня, депутати розглянуть проект змін у Закон "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" від 9 липня 2003 року, а також зміни в Закон "Про статус ветеранів війни, гарантії їхнього соціального захисту" від 22 жовтня 1993 року (щодо позачергового безкоштовного ремонту).

Як відомо, у понеділок Верховна Рада працює в режимі вечірнього пленарного засідання. Питання, що будуть винесені на вечірнє засідання, планується затвердити в ході погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій.

Як відомо, коаліція вирішила переділити головування в комітетах після того, як БЮТ відмовився від своєї квоти.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування