Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашій Україні" оголосили війну "говорящие головы" Партії регіонів?

Понеділок, 24 липня 2006, 12:27

На сьогодні у ЗМІ "говорящими головами" Партії регіонів, а також її сателітів, розгорнута масштабна інформаційна кампанія, спрямована на дискредитацію "Нашої України".

Про це заявила керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді, повідомляє прес-служба блоку.

"У зв'язку із цим іще раз потрібно наголосити, що "Наша Україна" не веде ніяких офіційних переговорів з так званою "антикризовою" коаліцією і не має намірів приєднуватися до неї", - сказала вона.

За словами Мокріді, "на сьогодні ведуться консультації з усіма політичними силами, представленими у Верховній Раді, на предмет пошуку можливостей для побудови нормальних відносин між більшістю і меншістю, а також забезпечення життєдіяльності законодавчого органу".

"Вивчається ситуація щодо перспектив існування Верховної Ради у нинішньому форматі", - додала керівник інформдепартаменту "Нашої України".

Разом з тим факт переговорів "Нашої України" з усіма політичними силами, у тому числі і з Партією регіонів, визнав Петро Порошенко.

"Переговори зараз ведуться і з Юлією Тимошенко, і консультації ведуться з усіма фракціями, і вони, у тому числі, стосуються перспектив діяльності Верховної Ради", - сказав Порошенко.

Відповідаючи на питання про те, чи може парламент ухвалити рішення про продовження нинішньої сесії Верховної Ради, він підкреслив, що на пленарному засіданні в понеділок це питання розглядатися не буде, і воно не внесене до порядку денного.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування