Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧУ НЕ ЗНАЙШЛОСЯ МІСЦЯ В ПЛАНАХ ЮЩЕНКА

Понеділок, 24 липня 2006, 14:30

Станом на 15 годину в графіку президента на понеділок, 24 липня, не заплановано зустрічей з лідерами парламентських фракцій.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Графік глави держави формує секретаріат президента, а не апарат Верховної Ради чи будь-якої депутатської фракції. Про всі важливі зустрічі президента, зокрема з лідерами фракцій та груп, ЗМІ повідомляє прес-служба глави держави", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, раніше віце-спікер Верховної Ради Адам Мартинюк підтвердив інформацію щодо зустрічі представників коаліції з президентом Віктором Ющенком у неділю.

"Вчора у президента були представники всіх фракцій, за винятком БЮТ. Також голова Верховної Ради мав з президентом тригодинну розмову", - сказав Мартинюк на прес-конференції у понеділок.

Він також заявив, що у понеділок була запланована зустріч президента з представниками фракцій, але її перенесено, швидше за все, на 14 годину.

"Якби не називали – консультації, домовини, перемовини, переговори, злука, розлука – все це відбувається у постійному і безперервному режимі", - сказав заступник голови.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування