Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" готова на угоду з Януковичем, але не на союз?

Вівторок, 25 липня 2006, 10:15

У "Наший Україні" допускають підписання угоди про узгодження дій з антикризовою коаліцією, однак виключають приєднання до неї.

Про це заявив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний в інтерв'ю щотижневику "Столичні новини", опублікованому у вівторок.

"Ми не виключаємо, що будемо змушені у визначений час підписати визначений документ, що буде стосуватися регламентації відносин між більшістю і меншістю, між різними групами, що відстоюють ту або іншу програму", - заявив він.

"Все залежить від того, який курс будуть проводити і меншість, і більшість", - додав він.

Разом з тим він виключив можливість приєднання блоку до коаліції.

"Ви знаєте, що частина партій ( що входять у блок) заявили про неприпустимість участі в такій коаліції в такому форматі. Тому ні про яке приєднання "Нашої України" до так званої антикризової коаліції не може бути і мови", - сказав Безсмертний.

Говорячи про можливість участі представників "Нашої України" у роботі уряду, депутат заявив, що блок розглядає різні варіанти, у тому числі і присутність у складі Кабінету міністрів його членів.

Він підкреслив, що без формалізації "окремих домовленостей" між більшістю і меншістю парламент не зможе вийти зі стану стагнації.

Це, за його словами, стосується і позиції членів фракції Блоку Юлії Тимошенко, що залишили сесійний зал.

"Не можна ігнорувати волю 120 народних депутатів. Це очевидно. Потрібно шукати взаєморозуміння, яке можна знайти тільки за столом переговорів", - сказав лідер фракції.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...