Тимошенко обізвали хуліганкою і запідозрили у "зоологічній люті" до Мороза

Вівторок, 25 липня 2006, 10:30

Соцпартія вимагає від Генпрокуратури розглянути наклепи на спікера Олександра Мороза та надати ВР інформацію про наявність у фракції БЮТ елементів з кримінальним минулим.

"Ми вимагаємо від Генпрокуратури розслідувати факти наклепу на голову Верховної Ради і залучити винних до відповідальності", - заявив з трибуни Верховної Ради член СПУ Іван Бокий.

Також Соцпартія вимагає від МВС і ГПУ надати Верховній Раді інформацію про "наявність у фракції БЮТ кримінальних елементів і громадян з кримінальним минулим".

Говорячи про заяви члена БЮТ Олега Ляшка про підкуп голови ВР, Бокий зазначив, що проти Мороза виступили "з підлою провокацією".

"Їх (БЮТ) мета - будь-що зруйнувати парламент, відновити авторитарний режим. У цій кампанії є керівник, який не гребує наклепами", - зазначив він.

"Мороз викликає у них зоологічну лють", - заявив Бокий.

"Хуліганські дії Тимошенко та її команди дестабілізують ситуацію в країні", - додав він.

Зі свого боку лідер КПУ Петро Симоненко закликав президента Віктора Ющенка "прийти у вівторок на вечірнє засідання, щоб він пояснив парламенту, як він бачить майбутнє формування влади".

"У президента і його команди немає аргументів, щоб ставити питання про розпуск Верховної Ради", - зазначив лідер КПУ.

За його словами, "Верховна Рада залишилася єдиною дієздатною гілкою влади".

Симоненко вважає, що "президенту не потрібна демократія, дієздатна влада, йому треба зберегти корумпований режим і повернути родичів у владні структури".

Кажучи про президента, Симоненко пригадав короля із казки Шварца "Звичайне чудо": "Це коли при ньому душили дружину, він казав - потерпи, можливо обійдеться".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування