Турчинов вирішив проігнорувати Чорновола і "перевів стрілки" на президента

Вівторок, 25 липня 2006, 11:46

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов називає заяви члена Партії регіонів Тараса Чорновола щодо його ймовірної причетності до смерті екс-міністра МВС Юрія Кравченка брехливими інсинуаціями.

"У такий спосіб вони намагаються кинути якомога більше бруду в обличчя своїх політичних опонентів", - сказав Турчинов журналістам.

За його словами, факти, наведені в заявах Чорновола, "не може навіть хвороблива уява представити".

Крім того, Турчинов вважає подібні заяви спробою відвернути увагу суспільства від оприлюднених БЮТ фактів корупції та підкупу депутатів від СПУ представниками Партії регіонів.

"Сьогодні, коли йде обговорення причетності їх до корупційних справ, це спроба відвести увагу від своїх корупційних брудних справ. Я не бачу у цьому перспективи", - сказав член БЮТ.

При цьому він додав, що сам із нетерпінням чекатиме на результати поновленого розслідування у справі про смерть Кравченка.

Окрім цього Турчинов зазначив, що не буде ніяк відповідати на звинувачення Чорновола, оскільки "на сьогодні є багато важливіших справ та питань, на які, зокрема, повинен відповісти президент" .

За його словами, саме від президента БЮТ чекає останнього слова в ситуації, що склалася у Верховній Раді.

"Останнє слово саме за президентом, адже я бачу, наскільки перелякані комуністи, регіонали та соціалісти, які дуже бояться дострокових виборів, тому що вони розуміють, що ті, хто заплямував себе зрадою, навряд чи потраплять до наступного парламенту", - зазначив Турчинов.

У свою чергу БЮТ попереджає про "наростання істерії у представників "антикризової коаліції" по мірі розуміння ними невідворотності неприйняття народом взятих на озброєння цим угрупуванням брудних методів політичної боротьби".

"Не буде дивним, якщо наступного разу для відвернення уваги суспільства від корупційних фактів своєї діяльності Партія регіонів звинуватить Турчинова у причетності до близькосхідного конфлікту, падіння Тунгуського метеориту чи процесу глобального потепління", - йдеться у заяві прес-служби блоку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування