Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поверне гривню на 2 роки назад?

Вівторок, 25 липня 2006, 12:01

Представники Партії регіонів не виключають звільнення глави Нацбанку Володимира Стельмаха.

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл в інтерв'ю "Делу" підтвердив, що, дійсно, в "регіоналів" є особливі плани щодо курсової політики НБУ.

"Цього року навіть засади грошово-кредитної політики передбачають поступове повернення до курсу 5,15-5,20 на наступний рік", - сказав депутат.

"На Стельмаха ми дивимося дуже погано, тому що один раз він зробив ревальвацію гривні, що сильно вдарила по економіці, причому він зробив це одномоментно і секретно", — сказав Чорновіл.

"Я був автором постанови про недовіру Стельмахові за безпрецедентний удар по внутрішньому товаровиробнику, тепер ми хотіли б поміняти політику НБУ, але хто очолить Нацбанк, ми ще не визначилися", - відзначив депутат.

Інший "регіонал" Михайло Чечетов підтвердив "Делу", що "антикризовики" незадоволені Стельмахом, але кандидатів на цю посаду до закінчення формування Кабміну розглядати не будуть.

За словами Чечетова, "поки йде формування Кабміну, я не посвячений у переговори з приводу глави НБУ, але це питання вже почало вирішуватися".

На думку члена фракції БЮТ Сергія Терьохіна, новому урядові не слід чіпати курс гривні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...