В БЮТ не відрізняють баян від акордеона, але сподіваються потрапити в історію

Вівторок, 25 липня 2006, 12:23

Член БЮТ Володимир Яворівський вважає, що вівторок, 25 липня, стане видатним днем в українській історії.

"Вперше ми як люди, що не змогли знайти спільної мови, винесемо свою долю на розгляд народу, і він скаже вирішальне слово. Хто виграє, той і буде переможцем", - сказав він з трибуни ВР.

За його словами, "сьогодні всі зможуть переконатися в тому, що в Україні є сильний, вольовий, вірний Конституції президент", повідомляє Ліга.

У той же час Яворівський підкреслив, що ніякої загрози дострокові вибори в собі не несуть, оскільки це "нормальна демократична практика".

При цьому він нагадав, що торік дострокові вибори пройшли в Португалії, Словаччині, Туреччині, три рази дострокові вибори проводилися в Німеччині та Ізраїлі.

За словами Яворівського, у багатьох демократичних країнах причиною дострокових виборів стало те, що депутати "не змогли знайти спільної мови".

У той же час депутат припустив, що "над країною нависла загроза енергетичної кризи і корупції, оскільки у профільні парламентські комітети переходять депутати навіть з комітету ВР з питань культури".

Яворівський повідомив, що навіть перший заступник голови парламентського комітету з питань культури, видатний діяч мистецтв Ян Табачник подає заяву з проханням перевести його в комітет з боротьби з корупцією.

"З баяном будемо боротися сьогодні з корупцією", - зазначив депутат.

Яворівський підкреслив, що Україна цікава світові тільки своєю культурою і ще хіба що літакобудуванням.

"У вас що, немає сьогодні культурних людей?", - зазначив він, звертаючись до представників "антикризової" коаліції.

За словами Яворівського, у комітеті ВР із питань культури з представників коаліції залишилися тільки акторка Валерія Заклунна (КПУ) та Юрій Бондарьов (Партія регіонів).

Спікер парламенту Олександр Мороз поправив Яворівського, зазначивши, що інструмент, на якому грає "регіонал" Табачник, - не баян, а акордеон.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News