"Ідеальна країна" обійшлася Тимошенко в мільйон доларів

Вівторок, 25 липня 2006, 12:27

У розкручуванні інтернет-проекту Юлії Тимошенко "Ідеальна країна" з березня 2006 року вкладено близько мільйона доларів.

Про це пише газета "Дело".

За приблизними оцінками медіабаєрів, загальна вартість зовнішньої, телевізійної і глянцевої реклами інтернет-проекту "Ідеальна країна" у червні-липні може скласти від $300 до 500 тисяч.

"Кількість відвідувачів сайту після відомих подій у парламенті тільки зросло", - розповів керівник сайту Тарас Кузьмов.

За його словами, на сайті проекту вже зареєструвался близько 10 тисяч чоловік, запропоновано 300 концепцій реформування ЖКГ, судової системи й інших документів з вирішення проблем у державній сфері.

Співавтор "Ідеальної країни", креативний директор компанії "Лабораторія 8" Олексій Ковжун повідомив, що над проектом працює близько десяти осіб. Він не зміг назвати щомісячні витрати на підтримку ресурсу. За приблизними оцінками, ця сума може складати до $5 тис. на місяць.

За його словами, "Ідеальна країна" фінансується декількома приватними особами, серед яких він і сама Тимошенко, яка, за його словами, "виступає як звичайна людина, а не політик".

"Лабораторія 8" стала відома завдяки виконанню замовлень для персональних інтернет-сторінок Віктора Ющенка і Тимошенко, онлайн-версії "Дзеркала тижня", Центра ім. Разумкова, пише газета.

У той же час депутат Партії регіонів Тарас Чорновіл повідомив, що "біло-блакитна" влада буде готова скористатися інтелектуальними ресурсами "Ідеальної країни" тільки у випадку деполітизації проекту.


Як відомо, проект з'явився в розпал парламентських виборів 2006 року, коли Юлія Тимошенко була упевнена у своєму майбутньому прем'єрстві.

При цьому Тимошенко наполягала, що проект аполітичний і не має нічого спільного з агітаційною кампанією блоку, а його головною метою є формування кадрового резерву для українського політикуму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...