"Наша Україна" підпише з Януковичем "папірець" і ввійде до уряду?

Вівторок, 25 липня 2006, 12:36

Керівник фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний не виключає, що між ними і Партією регіонів буде підписано документ, який регламентує діяльність більшості і меншості у парламенті.

"Ми не виключаємо, що будемо змушені у певний час підписати певний документ, що буде стосуватися регламентації відносин між більшістю і меншістю, між різними групами, які відстоюють ту чи іншу програму", - сказав Безсмертний в інтерв'ю "Столичным новостям".

Водночас, за його словами, "ні про яке приєднання "Нашої України" до так званої антикризової коаліції не може бути й мови".

"Що стосується нашого ставлення до різних пропозицій — входити в уряд або не входити, - фракція розглядає кілька варіантів. Один з них — можливий перехід в опозицію. Другий варіант. Фракція розглядає можливість нашої участі в уряді — ми такий варіант теж допускаємо", - сказав Безсмертний.

На питання, чому "Наша Україна" не підписала заяву, яка дозволила БЮТ залишити зал, Безсмертний відзначив:

"Ми не підписали цю заяву тому, що в нас була своя заява щодо необхідності прискорення формування Конституційного Суду, прийняття присяги суддями КС".

На питання, чи може він підтвердити інформацію про підкуп депутатів із Соцпартії депутатами Партії регіонів і про "шелест купюр", про що заявляла лідер БЮТ Юлія Тимошенко, Безсмертний відповів:

"Знаєте, можливо, Юлія Володимирівна і чула шелест, можливо, "Регіони" не чули... І ми до дискусії про "шелестіння" і істерику не маємо жодного відношення".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...