Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров думає, що Мороз брутально покликав Ющенка

Вівторок, 25 липня 2006, 13:28

Прем`єр-міністр Юрій Єхануров назвав брутальним запрошення парламентом президента.

"Це запрошення було зроблено у брутальній формі", - сказав Єхануров журналістам у Києві, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Як відомо, на засіданні у вівторок Верховна Рада ухвалила постанову, якою вирішила розглянути на вечірньому засіданні сесії соціально-політичну ситуацію в державі за участю президента.

Прем`єр також вважає, що у понеділок спікер парламенту Олександр Мороз звертався до українського народу не як голова Верховної Ради, а як лідер політичної сили.

"Я не хотів би коментувати, однак скажу, що, на мою думку, він вчора виступав як лідер однієї з політичних сил", - сказав Єхануров.

Єхануров також допустив можливість того, що в четвер почнуться "якісь зрушення" у питанні призначення суддів Конституційного суду.

"Конституційний суд не працює, усе зроблено для того, щоб він не працював. Можливо, у четвер будуть якісь зрушення", - сказав він, відзначивши, що раніше у Верховній Раді висловлювалося бажання обрати суддів у Конституційний суд за парламентською квотою.

Прем'єр підкреслив, що в сформованій ситуації його уряд працює "у нормальному ритмі", українська економіка "працює спокійно".

Як повідомлялося, у понеділок у телезверненні до українського народу Мороз застеріг президента Віктор Ющенка від видання указу про розпуск парламенту і заявив, що Верховна Рада не підкориться такому указові.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування