Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КРС гідний прем'єрства тільки Янукович?

Вівторок, 25 липня 2006, 13:47

В антикризовій коаліції не розглядається альтернатива Віктору Януковичу на посаду прем'єра, заявляє голова політвиконкому Партії регіонів Володимир Рибак.

"У мене немає підстав на сьогоднішній день говорити про якусь іншу кандидатуру", - стверджує Рибак, слова якого наводить прес-служба партії.

"Ми чекаємо рішення президента. Ми не виключаємо, що воно може бути або сьогодні, або завтра. Ми сподіваємося, що воно буде і Віктор Федорович Янукович очолить Кабмін", -підкреслив депутат.

"Я не заздрю президенту, тому що з одного боку його штовхають до розпуску парламенту, з іншого боку - до законної процедури і конструктивної роботи", - додав Рибак.

За його словами, президент Віктор Ющенко зараз у "непростому становищі", але депутат сподівається, що "гарячі голови вгамуються і на перший план буде поставлено ті проблеми, які необхідно вирішувати в нашій країні".

Він також зазначив, що питання про альтернативу Віктору Януковичу на посаду прем'єр-міністра ні у фракції Партії регіонів, ні в антикризовій коаліції навіть не розглядалося.

"Тому в мене немає підстав, на сьогоднішній день, говорити про якусь іншу кандидатуру", – заявив Рибак.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування