ЯНУКОВИЧ ПРОСИТЬ У ЮЩЕНКА ЛИШЕ ОДНОГО

Вівторок, 25 липня 2006, 16:25

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає до створення коаліційного уряду найближчим часом.

Про це він заявив з трибуни парламенту у вівторок.

"Ми бачимо, як авантюристи намагаються створити атмосферу хаосу, безвладдя, щоб досягти антиконституційного розпуску Верховної Ради", - зазначив він.

За його словами, радикальні сили намагалися "спочатку зірвати роботу коаліції, а тепер намагаються спровокувати громадянський конфлікт".

Янукович закликав депутатів "активною працею висловити "ні" радикалам" і взяти на себе відповідальність за те, щоб не допустити громадянського конфлікту.

"Ми повинні не допустити громадянського конфлікту, на який штовхають представники однієї сили, яка ладна видерти серце з грудей народу, щоб лише отримати владу, яку вона сама собі визначила", - зазначив Янукович.

"Ми повинні знайти те, що нас об’єднує, ми повинні в цей момент розпочати нашу співпрацю з чистого аркушу, на якому нема минулих помарок і помилок. І першим рядком на цьому аркуші мають бути слова – добро для народу", - додав він.

Янукович наголосив, що Партія регіонів домагається лише одного – формування більшістю коаліційного уряду.

"Вірю в політичну зрілість державних мужів і те, що ми разом з президентом зробимо все для стабілізації життя", - наголосив лідер Партії регіонів.

Він також підкреслив, що антикризова коаліція готова до діалогу з іншими політичними силами і розширення її шляхом приєднання "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News