Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи спробували проштовхнути свої референдуми

Вівторок, 25 липня 2006, 17:24

Лідер Компартії Петро Симоненко вважає, що в рамках круглого столу має бути прийняте рішення про проведення ряду референдумів.

"Я пропоную, щоб круглий стіл запропонував, а президент підписав цей указ про проведення цілого ряду референдумів", - заявив він із трибуни парламенту.

За його словами, у референдумах "народ України має висловити свою точку зору і зняти ті протиріччя, що використовуються політиками для нагнітання саме тих або інших настроїв у суспільстві".

Серед таких проблем він назвав питання ЄЕП, НАТО, СОТ та інші.

В той же час соціаліст Іван Бокий вважає, що ідеєю круглого столу має бути "замирення між усіма частинами України".

"Ми повинні сісти і домовитись, як будувати в Україні розумну політику. Ми повинні закінчити війну, створити повноважний уряд і доручити цьому уряду будувати ту Україну, якої ми чекаємо ті самі 15 років і яку вистраждав український народ", - наголосив соціаліст Бокий.

"Тут повинен бути один підхід – визнати результати вибрів, які відбулися, і на основі цих результатів будувати владу в Україні", - додав він.

У свою чергу спікер Олександр Мороз зазначив: "Розумію, що всі схвально ставляться до ідеї круглого столу. Завтра зробимо".

Він також підкреслив, що круглий стіл "не може вирішити всі проблеми, які згадувались, бо це не його функція".

"Якби вдалося домовитись про злагоджену роботу різних політичних сил парламенту, це був би колосальний успіх", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...