Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не хоче ще одну історію з шапкою в своєму житті

Вівторок, 25 липня 2006, 17:29

Один з лідерів Партії регіонів Микола Азаров заявляє, що парламент вживає заходів для недопущення свого розпуску.

"Зараз Верховна Рада вибудовує юридичну логіку, яка робить неможливим ухвалення неправомірного рішення", - казав Азаров, коментуючи ухвалення постанови про скасування відставки уряду Юрія Єханурова у січні.

Він наголосив, що президент має право розпуску парламенту в тому випадку, коли після відставки 60 днів не може бути сформований новий уряд.

"Тобто ідеться про нездатність парламенту створити уряд. Але в нашому випадку все навпаки. Ми сформували дієздатну більшість, і лише від президента залежить, коли сформувати уряд", - сказав Азаров.

"Якщо президент внесе кандидатуру Януковича, то завтра уряд буде сформовано. Він уже готовий", - додав він.

Водночас Азаров підкреслив, що Партія регіонів готова переформатувати вже "зверстаний" уряд в разі приєднання до коаліції "Нашої України".

"Слід визнати відверто – "Наша Україна" зацікавлена в стабільності України, веде з нами консультації, чи переговори – називайте, як хочете", - додав він.

"Нам важливо сформувати дієздатний уряд. І нас не влаштовує так, як було у помаранчевих, коли одна фракція витягує з шапки прем’єра, друга – віце-прем’єра, третя - міністра", - зазначив Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування