Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" буде дружити з Єхануровим тільки після суду?

Вівторок, 25 липня 2006, 19:39

Фракція "Нашої України" звернеться до Конституційного Суду з приводу конституційності скасування відставки уряду Єханурова Верховною Радою.

Про це заявив член фракції "Наша Україна" Олександр Третьяков, повідомляє сайт блоку.

"25 липня так звана антикризова коаліція у Верховній Раді, порушивши Конституцію, без подання президента проголосувала за затвердження нового складу уряду України на чолі з прем’єр-міністром Юрієм Єхануровим. Ця коаліція вважає, що таким чином вона стабілізувала політичну ситуацію та розв’язала питання парламентської кризи", - сказав він.

"Я вітаю новообраного прем’єр-міністра та весь склад Кабміну з переконливою перемогою. Однак, як законослухняні громадяни, ми вимушені звернутися до Конституційного Суду щодо конституційності сьогоднішнього голосування щодо уряду Юрія Єханурова", - зауважив Третьяков.

За його словами, після отримання відповідного висновку Конституційного Суду фракція "Наша Україна" розгляне питання співпраці з новим урядом.

Представник "Нашої України" висловив сподівання на те, що після таких, хоч і "не витриманих процедурно, але конструктивних по суті кроків" з боку коаліції парламент зможе ефективно та злагоджено працювати.

Як відомо, Верховна Рада скасувала постанову від 10 січня 2006 року про відставку уряду Єханурова. За проголосували 239 депутатів більшості, зокрема й по 2 від БЮТ та "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування