Янукович не хоче здавати Симоненка на прохання "Нашої України"

Вівторок, 25 липня 2006, 21:37

Представник Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що партія веде переговори про створення широкої коаліції з "Нашою Україною".

"Консультації проходять щодня. Вечірня сьогоднішня консультація закінчилась півгодини тому. Ми шукаємо спільно алгоритм створення широкої коаліції", - зазначив Кушнарьов в ефірі 5 каналу у вівторок ввечері.

За його словами, Партія регіонів готова в разі приєднання "Нашої України" переглянути вже існуючу коаліційну угоду, внести зміни доповнення, переглянути назву коаліції.

На питання, чи готова Партія регіонів віддати посаду першого віце-прем'єра "Нашій Україні", він відповів:

"Це дискусійне питання. Воно обговорюється".

В той же час він зазначив, що "Наша Україна" вимагає "розпустити антикризову коаліцію і почати створювати нову коаліцію з чистого аркушу".

Водночас він наголосив, що "регіони" не бачать сенсу в розпуску коаліції.

"Коаліція діюча, вона висунула кандидатуру на посаду прем’єр-міністра. Ми не маємо наміру відмовлятися від цієї кандидатури. Створення нової коаліції – це обов’язково нове висунення кандидатата на посаду прем’єра", - сказав він.

"Навіть якщо ми підтвердимо, а на іншу кандидатуру ми ніколи не погодимось, - це знову 15 днів. Дуже багато ризиків. А чому саме ми повинні це робити? Бо так буде краще "Нашій Україні"? А інші фракції повинні постати несерйозними людьми?" – спитав Кушнарьов.

Він також наголосив, що немає "жодних політичних і правових" підстав для того, щоб Янукович зняв свою кандидатуру.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування