Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороза назвали Іудою, а людину Тимошенко - "злодюжкою"

Середа, 26 липня 2006, 10:53

Депутат від БЮТ Олег Ляшко заявляє про те, що він має матеріали, які свідчать про те, що депутатів Соцпартії було підкуплено депутатами Партії регіонів.

"Кілька днів тому до мене потрапили матеріали, які свідчать про те, що у Верховній Раді відбувся широкомасштабний підкуп депутатів Соцпартії депутатами Партії регіонів у понад 300 мільйонів доларів", - сказав Ляшко з парламентської трибуни у середу.

За його словами, внаслідок цього була розвалена коаліція демократичних сил і незаконно створена антикризова коаліція та обрано спікера.

"І тепер людина, яка зрадила своїх виборців, вимагає від президента подати Януковича... Я, розуміючи всі наслідки своєї заяви, вважаю, що не має права на існування парламент, в якому зрада і підкуп правлять бал", - сказав Ляшко.

У цей час у залі було чутно несхвальні вигуки представників Партії регіонів та свист, після чого Ляшко сказав:

"У них на обличчі написано загострення хвороб, яке відбувається у сесійний і міжсесійний період. Раджу їм заспокоїтися".

В кінці свого виступу депутат назвав спікера Олександра Мороза Іудою, на що перший віце-спікер Адам Мартинюк відреагував:

"Не переживайте, ви ж бачите, що депутат вперше вийшов на трибуну".

Водночас у своєму виступі депутат від Соцпартії Іван Бокий назвав Ляшка "злодюжкою".

"Хай він згадає, за що він відсидів свого часу у віддалених місцях. І в який спосіб і з яким посвідченням він їздив по колгоспах, вимагав там курей і ще дещо. Я просто думаю, що злодюжкам не варто брати на себе тогу праведника", - сказав він.

Після виступу Бокого Мартинюк зазначив: "Так ми будемо все більше знати одне про одного біографічних даних. Тому краще мовчати, ніж виступати, бо журналісти – народ дотошний".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування