У Януковича думають, що президент не все розповідає своїм прес-секретарям

Середа, 26 липня 2006, 11:58

Президент Віктор Ющенко не відмовиться від проведення круглого столу за участю представників Партії регіонів, впевнена депутат Регіонів Ганна Герман.

"Президент сам виступив з ініціативою проведення круглого столу. Він сам надіслав таку пропозицію до Верховної Ради", - сказала Герман журналістам.

"Не думаю, що президент відмовиться від такого діалогу, який би приніс багато користі всім політичним силам і народу України", - додала вона.

При цьому Герман висловила думку, що можливо, працівники секретаріату президента не завжди мають докладну інформацію щодо намірів президента, адже це не планова зустріч.

"Цей круглий стіл виник спонтанно. Можливо, президент не встиг повідомити своїй службі про це. Але я не вірю, що президент без якихось поважних причин відмовиться від такого діалогу", - заявила Герман.

За її словами, під час круглого столу Партія регонів планує обговорити ймовірність входження до складу антикризової коаліції "Нашої України", а також ініціювати широкий діалог між усіма політичними силами.

"Ми ще раз хочемо сказати, що ми проти радикалізації суспільства, ми за політичний діалог. Ми ще раз хочемо підкреслити і підтвердити європейський вибір Партії регіонів", - зазначила Герман.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування