Прихильники Януковича добрели до Луценка

Середа, 26 липня 2006, 13:05

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запевнив, що "міліція буде спокійно забезпечувати законність в Україні і право на висловлення будь-яких політичних поглядів".

Про це він заявив на зустрічі з прихильниками Партії регіонів, які прийшли під стіни відомства.

"Міліція півтора роки, поки я очолюю міліцію, не стала політичною зброєю в руках будь-якої партійної сили. І не стане", - заявив Луценко.

Як повідомлялося, прихильники партії планували йти від Верховної Ради по вул. Богомольця до МВС, звідти на Різницьку до Генпрокуратури, і завершиться хода мала о 14-30 біля ЦВК.

Однак самі демонстранти не знають, куди їх ведуть, бо впевнені, що йдуть на Майдан та Хрещатик, а дехто - що до президента.

Так один з учасників на питання, куди направляється колона, відповів: "На Майдан! Ну як? – Підтримувати Януковича. Своїх підтримувати".

Інший мітингувальник заявив: "Хрещатиком підемо. Далі напрямок не знаю".

В той же час учасниця ходи впевнена, що йде до президента: "До президента в гості. До президента йдемо і хочемо добитися свого".

В свою чергу депутат Партії регіонів Володимир Ландик переконаний, що міліція спробує розігнати демонстрантів - чи під приводом не того маршруту, чи помилки в міськвиконкомі.

"Мені, звичайно, буде дуже цікаво подивитися, як міліція, яка, ви знаєте, по рознарядці Луценка голосувала, в основному, за соціалістів, буде розганяти тих, котрі тут із прапорами Соціалістичної партії", - зазначив він.

За матеріалами 5 канал та НТН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування