Єхануров розповів Ющенку, чим його радує Донецьк

Середа, 26 липня 2006, 14:18

Президент Віктор Ющенко звернувся до прем'єра Юрія Єханурова з проханням розробити ефективні механізми компенсацій для найменш захищених верств населення у зв'язку з підвищенням цін на енергоносії.

Це питання вони обговорювали під час зустрічі, на якій також були присутні голова секретаріату президента Олег Рибачук та в. о. секретаря РНБО Володимир Горбулін, повідомляє прес-служба президента.

Зі свого боку Єхануров доповів президенту про показники соціально-економічного розвитку, відзначивши тенденцію до їх покращання.

За словами прем'єра, на сьогодні ріст ВВП становить 5% та найближчим часом може зрости до 6%.

Президент наголосив, що головне завдання сьогодні – не знижувати економічні темпи, і що зростання економіки залишається одним із пріоритетів діяльності уряду.

Єхануров також доповів президенту про позитивні сигнали щодо економічних показників у окремих регіонах. Зокрема, за його словами, ріст об'ємів виробництва спостерігається на Донеччині.

Фото з сайту президента

Зі свого боку Ющенко наголосив, що завданням керівництва областей, у першу чергу, є робота задля розвитку регіонів: "Їхнє питання – не політика, а економіка".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News