Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка почули з парламенту "дух більшовизму з реваншизмом"

Середа, 26 липня 2006, 17:51

Президент провів зустріч з головами облдержадміністрацій, щоб донести до них свою позицію і почути їхню думку про те, як ситуація в державі відбивається в областях.

Про це повідомив заступник голови секретаріату президента Іван Васюник.

За його словами, президент засвідчив, що його насторожує подальший розвиток подій у Верховній Раді.

"Це засвідчує, що ситуація у Верховній Раді складає загрозу Верховній Раді і парламентаризму", - зазначив заступник голови секретаріату.

Коментуючи голосування Верховної Ради щодо уряду Юрія Єханурова, Васюник зазначив, "що у Верховній Раді панує дух суміші більшовизму з реваншизмом".

Заступник голови секретаріату також зауважив, що, за словами президента, спроби трактувати його позиції представниками влади є неконституційними і розглядаються як спроби шантажу.

Васюник наголосив, що президент зацікавлений у продовженні діалогу між політичними силами і підтверджує ініціативу проведення "круглого столу" із залученням громадськості.

Заступник голови секретаріату зазначив, що під час розмови зі спікером Олександром Морозом президент "обговорював ідею, формат, завдання учасників "круглого столу", але не домовлявся про час та день його проведення".

"Вчора секретаріат не отримував доручення готувати "круглий стіл", - додав він.

Васюник також звернувся до політичних сил з проханням "не формувати графік президента".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування