У Кацмана відібрали усе дочиста?

Середа, 26 липня 2006, 20:21

На майно головного редактора ВД "CN-столичні новини" Володимира Кацмана накладено арешт Печерським судом за позовом Міжрегіональної академії управління персоналом.

Про це він повідомив у відкритому листі до громадськості.

За словами Кацмана, Державна виконавча служба наклала арешт, пообіцявши "продати його в рахунок сплати морального і матеріального збитку МАУП, що Академія отримала в результаті публікацій "Столичними новинами".

"Такі безпрецедентні дії, спровоковані Печерським судом і МАУП, початі для показового прикладу того, як бандити і ксенофоби "ставлять у стійло" журналістів, які посміли постійно критикувати їх", - заявив Кацман.

"Столичні новини" писали, що в "основі діяльності МАУП лежать ксенофобія і расизм, де лекції студентам читає лідер світового "ку-клукс-клану", Академія у відкриту веде антиамериканську, антибританську, антиізраїльську пропаганду, ображає вітчизняних політиків, президента України, називає терористів "Хезболи" "мирною партією".

Кацман нагадав, що в розслідуванні справи про його побиття усі сліди ведуть до МАУП.

"Не видаючи особливих "таємниць слідства", скажу однозначно: сліди ведуть убік МАУП, відкіля буквально через кілька тижнів після здійснення злочину на адресу керівництва "CN-столичні новини", а також у мою особисту адресу і на адресу нашого журналіста Сергія Ковтуненка надходили нові погрози розправи, про що теж знають у правоохоронних органах", - заявив редактор.

Він нагадав, що цю "справу брали під особистий контроль і президент Віктор Ющенко, і генпрокурор Олександр Медведько, і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, і обоє — колишні і нинішній — секретарі РНБО".

"Проте, міліція не діє, от уже більше місяця мене, навіть, не інформують про хід слідства", заявив Кацман.

У листі він обурюється тим, що справу про його побиття, узята під контроль "вищими керівниками країни, спущено на гальмах". "Я обурений діями судово-юридичних служб Печерського району Києва, що жвавіше ніж звичайно прийнялися за виконання замовлення МАУП", - підкреслив Кацман.

Кацман пообіцяв, що він і надалі буде продовжувати разом з колегами-журналістами ВД "CN-столичні новини" "боротьбу з ксенофобами, расистами, фашистами і "ку-клукс-кланівцями", будуть вони в МАУП чи в якому-небудь іншому місці".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування