Єхануров віддав Луценку "зону" і вирішив податися у журналісти

Четвер, 27 липня 2006, 13:21

Прем’єр Юрій Єхануров хотів би, щоб більшість міністрів його уряду залишилися на своїх посадах у новому уряді.

"Я хотів би, щоб багато з них (міністрів) були затребувані у майбутньому уряді на своїх посадах", - сказав Єхануров на прес-конференції у четвер.

Він також висловив сподівання, що новий уряд продовжуватиме стару політику і не ухвалюватиме радикальних рішень.

"Дуже хотілося б, щоб новий уряд не робив так, як в партійній пісні "до основания, а затем...". Ми все робимо для того, щоб була цивілізована передача роботи. І не вийде щось там говорити негативне, тому що ще мінімум місяці три засоби масової інформації будуть вільними і зможуть говорити, що думають", - сказав прем’єр.

"З нового року ви станете ще вільнішими, більш правильними, ви будете правильно все писати, так як належить вільним ЗМІ в умовах керованої демократії. Подумайте, подивіться, що буває у наших сусідів, де демократія управляється", - додав Єхануров.

Він також зазначив, що хотів би у майбутньому стати економічним оглядачем в одному зі ЗМІ.

"Якщо хтось відважиться після нового року, якщо я залишуся у парламенті працювати і президент не визначить мені якусь іншу роботу, я готовий стати економічним оглядачем на якійсь програмі. Давайте свої пропозиції. Я придивлявся до цієї теми, коли працював у минулому парламенті, але тоді опозиціонера не дуже хотіли брати", - сказав він.

На питання, як він ставиться до існування в Україні вільних економічних зон, Єхануров пожартував: "У нас має бути лише одна зона, у віданні Юрія Луценка".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...