Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За європейськими мірками Україна давно вже мала вибухнути?

Четвер, 27 липня 2006, 19:41

Екс-президент Леонід Кравчук вважає, що в Україні рівень протестних настроїв досяг критичного рівня.

"Показник індексу протестного потенціалу від виборів до виборів росте на один бал", - зазначив він під час "круглого столу" у четвер.

"В Україні індекс протестного потенціалу складає 4,6 бали, у той час як за європейськими мірками масові хвилювання стають актуальними при показнику в більш ніж 4,4 бали", - додав Кравчук.

Він закликав політиків враховувати цей фактор при ухваленні доленосних для країни рішень, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Кравчук заявив, що "Наша Україна", будучи "знаковою, еталонною", як називають люди, партією, не може бути в опозиції. "Ця партія повинна бути з владою, я не знаю, в якому статусі, форматі. Треба думати", - сказав він.

Екс-президент закликав політиків, у тому числі лідерів "Нашої України" і президента Віктора Ющенка, "не розхитувати Україну".

При цьому він, звертаючись до членів колишньої "помаранчевої" коаліції, закликав їх визнати, що не змогли дати відбутися своєму об'єднанню. "Програвати треба вміти", - підкреслив Кравчук.

"Треба знайти тепер не боротьбу, а шляхи допомоги Україні, а допомога може бути тільки одна - знайти загальну зважену позицію і написати сценарій управління Україною", - додав екс-президент.

Наостанок він запитав: "Коаліція, що створена – вона порушила Конституцію і закон? Ні, вона просто комусь не подобається!".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування