Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НАЛЯКАЛА ЮЩЕНКА ВТРАТОЮ ВЛАДИ

Четвер, 27 липня 2006, 20:49

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко попереджає президента Віктора Ющенка, що утворена в парламенті коаліція може позбавити його повноважень.

"У нас може бути 2 центри управління державою – президент і прем’єр-міністр з більшістю в парламенті. Через півроку ця більшість матиме вже конституційну більшість і будуть зроблені додаткові зміни до конституції. В підсумку - президента або будуть обирати у парламенті, чи взагалі зроблять парламентську республіку", розповіла на засіданні круглого столу за участі президента Тимошенко.

"Я не хочу, щоб президент, якого обирала в тому числі і я, став формальною фігурою", додала вона.

Лідерка БЮТ звернула увагу на те, що Ющенко обраний всенародно. А альтернативний Ющенку центр влади - коаліцію утворено в наслідок переваги 15 депутатських голосів.

"Щоб створити конституційну більшість будуть включені гроші, репресії – сьогодні вже добралися до дітей двох наших депутатів ", сказала Тимошенко.

Вона повідомила, що не зможе підписати Універсал національної єдності, запропонований Ющенком.

"Я поділяю, все , що тут написано. Я хочу підтримати вас, Віктор Андрійович, мені не треба вносити коригування. Але сьогодні існують дві політичні групи з діаметрально протилежними поглядами на зовнішню і внутрішню політику. Навіщо нам ці різниці приховувати згладженими формулюваннями?", запитала Тимошенко.

"Підписати цей документ ми не зможемо, тому що це – омана всього суспільства", вважає вона.

Тимошенко дала зрозуміти, що в такому разі краще розпустити, оскільки протиріччя, закладені між можливими учасниками нової коаліції – "Нашої України", КПУ і СПУ – зробить її недієздатною.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що в разі призначення прем’єра від антикризової коаліції, в країні будуть сформовані два центри влади, які через деякий час увійдуть між собою у конфлікт.

Виступ лідера БЮТ президент слухав з похмурим виразом обличчя.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...