Луценко і Дріжчаний перевірять корумпованість Мороза?

П'ятниця, 28 липня 2006, 12:14

Міністерство внутрішніх справ і Служба безпеки України мають намір провести широку перевірку інформації про можливі підкупи депутатів Верховної Ради.

Про це сказав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв'ю газеті "Україна молода".

"Болісне, тому що СПУ сьогодні радикально змінилася. Але, дякувати Богові, подання направлено не до МВС, а до ГПУ та СБУ, бо це їхня компетенція, i я перший зацікавлений в об'єктивному розслідуванні", - сказав він.

Реклама:

"Єдина проблема — інформацію про підкуп озвучив Ляшко, а для мене він є журналістом, який "не гнушаєтся" поширення неправдивих даних", - додав міністр.

"З іншого боку, чутки про неймовірні суми хабарів у нинішньому парламенті стають дедалі гучнішими. Ми обговорили сьогодні з Головою СБУ, паном Дріжчаним, ймовірні напрями перевірки не лише цієї, а й багатьох інших інформацій", - сказав Луценко.

"Не буду розголошувати наші наміри, але у даному випадку йдеться про професійну перевірку імовірного матеріального заохочення депутатів за те чи інше голосування або позицію. Йдеться не лише про скандал зі спікером, а й про інші підозри", - додав міністр.

ВІДЕО ДНЯ

Луценко також сказав, що, якщо БЮТ має докази, їх треба передати до СБУ та Генпрокуратури.

"Бо я боюся, що політики знову закидають один одного лайном, i люди перестануть реагувати навіть на такі серйозні звинувачення", - зазначив він.

"Якщо п'ять разів кричати "вовки!", то врешті-решт вони з'їдять отару, i ніхто навіть не зреагує. А кричати треба тільки тоді, коли вовк їв, і є докази, що це був він", - наголосив міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...