Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ просить звільнити губернатора за репресії

П'ятниця, 28 липня 2006, 13:51

Блок Юлії Тимошенко заявляє про відновлення переслідування її депутатів з часу створення "антикризової коаліції".

"Про це свідчать факти масштабної політичної корупції, обману і зради виборців, брутальних інтриг і бандитських методів тиску на політиків", - зазначає прес-служба партії "Батьківщина".

Так, БЮТ заявляє, що здійснюється "відверте переслідування губернатором Донецької області Володимиром Логвиненком доньки депутата БЮТ Валентина Зубова, а також погрози на адресу сина депутата БЮТ Михайла Волинця".

"Цькування і залякування депутатів від нашого Блоку є останнім аргументом, до якого вдаються ті, хто підкупом, обманом і інтригами створили антикризову коаліцію в Верховній Раді. По відношенню до народних депутатів, яких не можна підкупити, і застосовуються ці злодійські і цинічні засоби тиску", - йдеться у повідомленні прес-служби.

БЮТ вимагає втручання Генпрокуратури, проведення ретельного розслідування з приводу цих фактів та відповідної реакції СБУ.

Також фракція звертається до президента Ющенка з вимогою негайно звільнити губернатора Донецької області Логвиненка "за порушення Конституції, прав і свобод громадян".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування