Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кислотний банкір Тігіпка відкупився від суду?

П'ятниця, 28 липня 2006, 17:17

Колишнього голову наглядової ради "ТАС-Коммерцбанку" Миколу Виноградова буде випущено зі слідчого ізолятору.

Рішення про зміну запобіжного заходу Виноградову ухвалив Апеляційний суд Києва.

Як повідомляє Уніан з посиланням на джерело в правоохоронних органах, незважаючи на те, що повного тексту постанови суду про звільнення Виноградова сторони-учасниці процесу "ще не мають на руках", прокуратура Шевченківського району столиці, яка розслідувала "справу Виноградова", не погоджується з таким рішенням суду.

Вона готує зі свого боку касаційну скаргу до Верховного Суду України з вимогою скасувати рішення про звільнення екс-банкіра з-під варти.

Водночас джерело зазначає, що сума застави не розголошується. Раніше адвокати пропонували випустити Виноградова під заставу у 20 тисяч гривень.

31 березня проти Виноградова була порушена кримінальна справа за підозрою у замовленні фізичної розправи над своєю колишньою дівчиною, яка була облита кислотою.

За даними слідства, організатором замаху був Виноградов. У виконавця злочину було знайдено аудіозаписи, на яких голос Виноградова замовляє розправу над дівчиною.

Раніше Апеляційний суд Києва тричі відхиляв скаргу Виноградова про звільнення його з СІЗО.

Власником "ТАС-Коммерцбанку" є колишній глава Нацбанку Сергій Тігіпко. Після арешту Виноградова Тігіпко вивів його з наглядових органів своїх банків.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування