Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УНІВЕРСАЛ ЗАСТРЯГ У ЮЩЕНКА. Тимошенко розважається з Кравчуком

П'ятниця, 28 липня 2006, 17:34

Початок засідання круглого столу за участі президента Віктора Ющенка може затягнутись, оскільки сторони не знайшли остаточних формулювань в тексті Універсалу національної єдності.

Як повідомила "Українській правді" Раїса Богатирьова, "текст універсалу поки не узгоджено".

"Робоча група внесла пропозиції і віддала текст президенту. Однак станом на 16 годину відповіді від нього не було", - сказала Богатирьова.

За її словами, початок круглого столу заплановано на 18:00, однак перед цим має відбутися ще одне засідання робочої групи.

Вона зазначила також, що у проекті Універсалу, який передали Ющенку, питання НАТО звучить як "вступ за наслідками всеукраїнського референдуму".

Тим часом о 17:30 до секретаріату президента приїхала Юлія Тимошенко, яка раніше не давала прямої відповіді, чи збирається вона брати участь у цьому заході. Представникі БЮТ не входили до робочої групи з підготовки тексту Універсалу.

Також о 17:30 приміщення залишила делегація на чолі з заступником держсекретаря США Девідом Крамером.

Згідно з трансляцією, яка ведеться в прес-центрі секретаріату президента, в залі засідань перебувають Юлія Тимошенко, Леонід Кравчук, В'ячеслав Брюховецький і Михайло Згуровський, які жваво спілкуються і п'ють чай.

Інших учасників круглого столу в залі немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...